Privacyverklaring
Lisette Grift Coaching
(
Versie mei 2018, compliant aan GDPR/AVG 2018)

Bedankt voor je bezoek aan mijn website www.lisettegrift.nl. Ik hoop dat je hebt gevonden waar je naar op zoek bent. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Bij interesse meld je je aan voor de inspiratiemail of doe je een aanvraag voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarbij laat je online sporen na en/of je persoonlijke gegevens achter. En daar gaat deze privacyverklaring over. Die is bedoeld om jou te informeren hoe Lisette Grift Coaching omgaat met jouw persoonsgegevens.

Als ondernemer ben ik namelijk verplicht je te informeren over hoe ik omga met jouw persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dit staat allemaal beschreven in deze Privacyverklaring. Deze privacyverklaring dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn.

Je gegevens worden uiteraard zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld.

Lisette Grift Coaching verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan LGC verstrekt.

Als je je aanmeldt voor de inspiratiemail gebruik ik je gegevens alleen voor dat doel. Wanneer je een kennismakingsgesprek aanvraagt via de button naar het contactformulier, gebruik ik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te kunnen nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, sla ik op in mijn (schriftelijke) klanten dossier.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je mijn website bezoekt, het contactformulier invult, je een verzoek indient voor het kennismakingsgesprek en/of gebruik maakt van de diensten van Lisette Grift Coaching, worden je persoonsgegevens verwerkt. Het betreft hier de volgende gegevens: 

. je voor- en eventueel achternaam

. je geslacht 

. je adresgegevens

. je telefoonnummer 

. je e-mailadres

. je IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte    internetverbinding) 

. gegevens over je activiteiten op mijn website

. locatiegegevens 

. overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door het invullen van een intake-formulier wanneer je besluit een dienst van Lisette Grift Coaching af te nemen

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden die opgevraagd? 

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Dat kan zijn aan een individueel traject, deelname aan een online programma of een workshop. Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, aan de begeleiding gerelateerde zaken. De begeleiding is inclusief alle support buiten de sessies om, en alle informatie die je per mail deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie, indien relevant voor de coaching, wordt ook schriftelijk vastgelegd. Als betalende klant worden je gegevens tevens verwerkt ter afhandeling van de betaling, om jou inspiratiemail te kunnen sturen of je anderszins te informeren over mijn bedrijfsactiviteiten/wijzigingen en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website. 

Wat gebeurt er NIET met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen.

Geautomatiseerde besluitvorming

LGC neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LGC) tussen zit. Lisette Grift Coaching gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: 

• Mailchimp (e-mailmarketing)

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, maar uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitvoering of een commercieel belang van Lisette Grift Coaching.

– website hosting, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren

– website hosting, voor de opslag van IP-adressen gedurende maximaal 7 dagen om cyberaanvallen te herkennen en af te weren. Hierna worden gegevens weer verwijderd

– nieuwsbrief software, voor de digitale inspiratiemail

Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten om te zorgen voor een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Lisette Grift Coaching blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande cliënten worden niet langer bewaard dan drie jaar na afloop van het laatst genoten traject, programma of workshop. De gegevens van potentiële cliënten worden niet langer bewaard wanneer duidelijk is dat er na het eerste contact geen overeenkomst tot stand komt. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Ben je verplicht LGC deze gegevens te verstrekken?

Je bent niet verplicht alle bovenstaande gegevens te verstrekken, echter kan het gevolgen hebben voor de uitvoering van de door LGC geleverde dienst waar Lisette Grift Coaching dan niet verantwoordelijk voor kan worden gehouden.

Wat gebeurt er terwijl je surft?

Lisette Grift Coaching gebruikt technische en functionele cookies om de website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Cookies
Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Bij jouw eerste bezoek aan mijn website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/zakelijk/themas/bedrijfswebsite/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee//?type=q 

Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van jouw gegevens zeer serieus. Je gegevens worden veilig bewaard, mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Ook mijn fysieke dossiers worden achter slot en grendel bewaard. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via “je gegevens wijzigen”. Onderaan iedere inspiratiemail vind je deze mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door LGC en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@lisettegriftcoaching.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), je paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. LGC zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons?

Lisette Grift Coaching, gevestigd aan Buitenberg 2, 4707 SX Roosendaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze bovenstaande privacyverklaring. 

Contactgegevens:

Lisette Grift Coaching

Buitenberg 2

4707 SX Roosendaal

KvK 67104568

https://www.lisettegrift.nl

06- 29 40 76 62

Lisette Grift is de functionaris Gegevensbescherming van Lisette Grift Coaching. Zij is te bereiken via info@lisettegrift.nl

 

Wie zijn we

Ons site-adres is: https://lisettegrift.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Analytics

Met wie we jouw gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw gegevens naartoe sturen

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Jouw contactinformatie

Aanvullende informatie

Hoe we jouw gegevens beschermen

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Van welke derde partijen we gegevens ontvangen

Wat voor geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering we doen met gebruikersgegevens

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie