Coaching

Zelfkennis gesprek

€97,00
  • Wie ben jij nu echt?
  • Uitgebreide omschrijving van jouw kwaliteiten, valkuilen, behoeften en drijfveren
  • Leren omgaan met wat je lastig vindt
  • Online gesprek van een uur voor toelichting en vragen

Communicatie is Ki

€247,00
  • Online programma van 6 weken
  • Je leert alles over wie jij werkelijk bent
  • Je leert wie je partner nu echt is
  • Je gaat leren communiceren
  • Vanuit verbinding met jezelf de verbinding maken met je partner
  • Start oktober 2021

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Ervaringen

Anna

Lisette is een coach die je met humor laat inzien wie jij werkelijk bent. Hoe je je kwaliteiten en talenten nog meer kan ontwikkelen, maar ook je minder leuke kanten kan leren accepteren.

Ook laat ze zien welke elementen er niet aanwezig zijn en hoe je die kunt aanvullen. 

Ze is een echte Nine Star Ki expert die ik zeker aanraad.

Bette

Ik was aanvankelijk best sceptisch: hoe kunnen de getallen van mijn geboortedatum iets zeggen over wie ik ben? Maar tot mijn verbazing was de omschrijving van mijn basisenergie een feest van herkenning. Ik ben er heel blij mee.

De handleiding én Lisette's heldere toelichting tijdens het consult helpen me om mezelf (nog) beter te begrijpen en helemaal te accepteren: ook het vurige in mij dat ik onder invloed van mijn omgeving wat getemperd heb. 

Ik mag er helemaal zijn!

Jasmijn

Ik was benieuwd of Nine Star Ki mij nog wel iets "anders" of nieuws over mezelf zou kunnen vertellen, omdat ik mezelf namelijk best goed dacht te kennen. Het was verrassend om vooral mijn valkuilen helder in beeld te krijgen aan de hand van mijn element.

Ik heb het meeste gehad aan de inzichten rondom mijn relatie met mijn kinderen. Het is mooi hoe Nine Star Ki uitlegt waar en hoe je controlerend bent naar je kind en waar er winst te behalen is. Want ja, mijn kind en ik hebben wel eens 'last' van elkaar. Ik begrijp nu beter waar dat vandaan komt en hoe ik daarop in kan spelen. Want dat is uiteindelijk wat ik wil:een verbonden liefdevolle band.

Ik zou een consult inclusief handleiding aanbevelen aan iedereen die inzicht wil in zichzelf. Maar ook de vinger niet kan leggen op wrijving in relaties. Het helpt om begrip en inzicht te krijgen in de ander en in de verhouding tussen jou en de ander. Wat zorgt voor een soepelere omgang en uiteindelijk diepere connectie.

Het is zo fijn om handvatten te hebben in de vorm van Nine Star Ki. Een soort gebruiksaanwijzing van jezelf, die je jezelf helpt begrijpen. Dat maakt alles wat lichter en brengt je een stuk dichter bij meer liefde voelen voor hoe je in elkaar zit!

Femke

Ik heb een handleiding van mijn Nine Star Ki reeks van Lisette gekregen en hij ziet er echt prachtig uit.

De omschrijving van de elementen op de verschillende posities is heel helder en ik herken mij zeker in de uitleg.

Ook het voorwoord en de uitleg erbij zijn duidelijk en maken dit zeer waardevol!

Een mooie eerste kennismaking met Nine Star Ki!

Anja

Ik heb een consult bij Lisette aangevraagd, omdat ik mezelf niet herkende in de eigenschappen van mijn elementen.

Mijn grootste inzicht was wel dat bepaalde gebeurtenissen in je leven ervoor kunnen zorgen dat je uit je element raakt. En dat de invloed van corrigerend gedrag in je jeugd zo groot kan zijn.

Ik zou echt iedereen een consult aanbevelen, maar zeker aan ouders met jonge kinderen. Het is fijn als een kind zichzelf mag/kan zijn en het gevoel heeft dat het wordt begrepen.

En met Nine Star Ki denk ik dat het leven voor beide partijen een stuk gezelliger en leuker wordt.

Door het consult en de goede, enthousiaste uitleg van Lisette heb ik mezelf beter leren kennen en herken ik inmiddels steeds meer van mezelf in de omschrijving van mijn elementen. Ik ben heel blij met jou, Lisette